Restaurant D'Hofstee

Grillrestaurant D'Hofstee is ideaal gelegen tussen Brugge en de Kust. Met een totale Capaciteit van +- 200 personen biedt het heel wat Mogelijkheden. De grote Zaal is zo opgevat en de Tafels zo geschikt dat eten met z'n Tweetjes nog altijd gezellig blijft in de toch grote Ruimte.

 

Alle Gerechten worden bereid op de twee Open Haardvuren waarover het Restaurant beschikt. U kunt uw Keuze maken uit onder andere heerlijke en malse Steaks, kruidige Scampibrochettes en Ribbetjes die U  geserveerd worden.

 

Probeer ook eens hét Koninginnestuk van de Zaak : de Cote à l'Os voor 2 Personen. Dit Stuk van 1400 Gram zal zelfs de grootste Lekkerbekken in Bekoring brengen.

 

Het Contact met het vriendelijke, vlotte Personeel, de geur van roosterend Vlees en het spel der Vlammen zijn een Schouwspel op zich en bepalen mee de Sfeer.

 

De rustieke Zaal achteraan is dan weer ideaal voor culinaire Groepsbijeenkomsten allerhande, zoals Familiefeesten - Communies - Verenigings- en Personeelsfeesten.

 

 

 

Het Zomerterras op de Binnenplaats van D'Hofstee is dan weer ideaal voor een aangenaam Etentje in een uitgestrekt landelijke Omgeving met een prachtig zicht op de Polders

 

 

 

Een bezoek aan het Restaurant kan gecombineerd worden met een
verblijf in het Hotel.   Er zijn ook speciale Arrangementen voor een Gastronomisch Verblijf !

 

Klik hier om te reserveren voor het Restaurant

U kan ook telefonisch reserveren op het nr. 0486 70.32.10