Oudejaarsavondmenu

 

"Coupe Champagne" rijkelijk vergezeld van "des Amuses Bouches chaud"


 
Duo van Wildterrine, geserveerd met

huisgemaakte Uienconfituur en geroosterd Rozijnenbrood



Bisque van Kreeft met zijn Garnituur



Sorbet Framboos als Tussendoortje



Cote à l'Os bereid op Open Haardvuur
met zijn Wintergarnituur,
Polderkroketten  en Bearnaisesaus


 
Nieuwjaarsdessert gevolgd door Koffie met Versnaperingen



Sprankelende Afsluiter van Oud naar Nieuw
 


Muziek en Dans ('60, '70, '80)

 

Prijs : 89 €/Persoon

Aangepaste Wijn en Waters inbegrepen tot Middernacht

 


Aanvang stipt om 18.30 Uur


Tijdige Reservatie en Voorafbetaling gewenst:
Tel 0486 70.32.10.


Voor snelle Beslissers hebben we Hotelkamers beschikbaar