Cadeaubon

Bent U op zoek naar het gepaste Cadeau ?

 

Met de D'Hofstee-Cadeaubon schenk je aan iemand een Belevenis in ons Hotel en/of Restaurant.

Hierbij heeft U volgende Keuzemogelijkheden :

 

Cadeaubon "Diner-Maandmenu" - Een Diner voor twee Personen excl. Drank in ons Restaurant (78 Euro).


 

Cadeaubon "Overnachting" - Eén of meerdere  Overnachting(en) met Ontbijt voor twee personen in ons Hotel (1 Nacht à 90 Euro / 2 Nachten à 170 Euro / 3 Nachten à 255 Euro)


 

Cadeaubon "Gastronomisch Verblijf verfijnde Keuken 1, 2 of 3 Dagen" - Een Diner voor twee personen in ons Restaurant, gevolgd door een Overnachting met Ontbijt in ons Hotel (1 Nacht à 169,50 Euro / 2 Nachten à 335,80 Euro / 3 Nachten à 509,9 Euro)

 

 

Cadeaubon " Op Maat" : U bepaalt zelf het Bedrag van de Cadeaubon en de Begunstigde kan voor dit Bedrag naar eigen Wens consumeren in ons Hotel-Restaurant.

 

 

 Werkwijze :

 

1. Maak uw Keuze uit één van de hierboven vermelde verschillende D'Hofstee-Cadeaubonmogelijkheden en vul hieronder het Online-Formulier in

2. Wij verkiezen dat U zelf langskomt en de Cadeaubon afhaalt tussen vrijdagmorgen en zondagavond.  We kunnen deze op uw Vraag ook opsturen met de Post naar U.  Evenwel kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor een met de Post verzonden Cadeaubon die om welke Reden dan ook niet aankomt bij de Bestemmeling en kunnen wij ook geen Terugbetaling doen ervan.  Cadeaubonnen die worden afgehaald dienen contant ter Plaatse worden betaald.  Cadeaubonnen waarvan gevraagd wordt ze op te zenden dienen vooraf te worden betaald door Overschrijving op rek. nr. 001 3959325 55.

3. U overhandigt de Cadeaubon aan de Begunstigde

4. De Begunstigde reserveert bij ons voor de gewenste Datum

 

Na Ontvangst van uw Aanvraag ontvangt U binnen de 48 uur een Antwoord.  Indien dit niet gebeurt is het nuttig om ons telefonisch te contacteren op het Tel. Nr. 486 70.23.10.

 

Vul hier het Online-Formulier in.