Hoofdgerechten

 

Ribbetjes met 3 Sausjes                                                                              € 18,50
 

Onze gekende Varkensribbetjes,  à point gegrild

en op smaak gebracht met lekkere Kruiden.

 

Kalkoenbrochette (250 gr)                                                                          € 18,50
 

De gekende Spies van Kalkoenfilet en gele Paprika's

geserveerd aan de Galg.                                                                   

 

Steak (250 gr)                                                                                                  € 18,50
 

De "echte" Belgische Biefstuk

 

T-Bone Steak (350 gr)                                                                                   € 22,50
 

De Eénpersoonsportie Cote à lOs voor de Hongerigen onder ons...

 

Cote à l'Os (1200 gr)(altijd per 2 Pers. - prijs 1 Pers.)                           € 24,50
 

Ons Koninginnestuk voor 2 Personen,

bereid naar uw Wensen en door ons voorgesneden.                                  

 

Scampi Brochette (10 stuks)                                                                      € 21,50
 

Onze fameuze Spies, gegrild op het Open Haardvuur

en gepresenteerd aan de Galg.

 

Fazant in de Room (per 2 pers. - prijs 1 Pers.)                                       € 25,00

 

Fazant bereid met Porto- en Cognacsaus,

geserveerd met Warme Appeltjes en Veenbessen.

 
 

Alle Hoofdgerechten worden geserveerd met Salade en verse handgesneden Frietjes of gepofte Aardappel in de Pel met Looksaus.

 

Kaboutergerechten

 

Hoofdgerechtjes :

 
Junior Ribbetje met Frietjes      € 12,5
Vol au Vent met Frietjes             € 12,5
Bordje Frietjes                               € 6,5

 

 

Menu Patron 1 Pers

 

Wachtbordje

Scampi Brochette aan de Galg

Ribbetjes bereid op Open Haardvuur,met 3 Sausjes

Dessert van de Chef

 

 

Prijs exclusief Dranken : 30 €/Persoon

 

Menu Classic

 

Wachtbordje

Lookbroodje of Soep van de Dag

Ribbetjes Bereid op Open Haardvuur, met 3 Sausjes

Of Kalkoenbrochette aan de Galg

Of Steak bereid op Open Haardvuur

Dessert van de Chef

 

 

Prijs exclusief Dranken : 27,50 €/Persoon

 

 

Menu Maison per 2 Pers - Prijs 1 Pers

 

Wachtbordje

Ardeense Hesp met Cruditeiten

Cote à l'Os bereid op Open Haardvuur

Dessert van de Chef

 

 

Prijs exclusief Dranken : 37,50 €/Persoon