Menu Patron 1 Pers

 

Wachtbordje

Scampi Brochette aan de Galg

Ribbetjes bereid op Open Haardvuur,met 3 Sausjes

Dessert van de Chef

 

 

Prijs exclusief Dranken : 30 €/Persoon

 

Menu Maison per 2 Pers - Prijs 1 Pers

 

Wachtbordje

Ardeense Hesp met Cruditeiten

Cote à l'Os bereid op Open Haardvuur

Dessert van de Chef

 

 

Prijs exclusief Dranken : 37,50 €/Persoon

 

Hoofdgerechten

 

Ribbetjes met 3 Sausjes                                                                              € 18,50
 

Onze gekende Varkensribbetjes,  à point gegrild

en op smaak gebracht met lekkere Kruiden.

 

Kalkoenbrochette (250 gr)                                                                          € 18,50
 

De gekende Spies van Kalkoenfilet en gele Paprika's

geserveerd aan de Galg.                                                                   

 

Steak (250 gr)                                                                                                  € 18,50
 

De "echte" Belgische Biefstuk

 

T-Bone Steak (350 gr)                                                                                   € 22,50
 

De Eénpersoonsportie Cote à lOs voor de Hongerigen onder ons...

 

Cote à l'Os (1200 gr)(altijd per 2 Pers. - prijs 1 Pers.)                           € 24,50
 

Ons Koninginnestuk voor 2 Personen,

bereid naar uw Wensen en door ons voorgesneden.                                  

 

Scampi Brochette (10 stuks)                                                                      € 21,50
 

Onze fameuze Spies, gegrild op het Open Haardvuur

en gepresenteerd aan de Galg.

 

Fazant in de Room (per 2 pers. - prijs 1 Pers.)                                       € 25,00

 

Fazant bereid met Porto- en Cognacsaus,

geserveerd met Warme Appeltjes en Veenbessen.

 
    

 

Alle Hoofdgerechten worden geserveerd met Salade en verse handgesneden Frietjes of gepofte Aardappel in de Pel met Looksaus.

 

 

 

Vissersmenu

 

Wachtbordje

Bisque van Kreeft en zijn Garnituur

Scampibrochette aan de Galg

Dessert van de Chef

 

 

Prijs exclusief Dranken : 35 €/Persoon

 

Voorgerechten

 

Soep van de Dag                                                                         € 6,50
 

Al naargelang het Marktaanbod en de Voorkeur van de Chef

 

Bisque van Kreeft met zijn Garnituur                                 € 8,50
 

Romige Kreeftensoep, op Smaak gebracht met Cognac

 

Lookbroodje                                                                                € 4,50
 

Geroosterd met Lookboter en Verse Kruiden en

geserveerd met een huisgemaakte Looksaus

 

Ardeense Hesp                                                                           € 12,50
 

Fijngesneden Ham, met Cruditeiten, Augurkjes en Ajuintjes

 

Gerookte Zalm                                                                            € 12,50
 

Ambachtelijk gerookte Noorse Zalm,

geserveerd met Peterselie, Ajuin en Toast

 

Scampi Brochette                                                                      € 17,50
 

Onze fameuze Spies, gegrild op het Open Haardvuur

en gepresenteerd aan de Galg           

 

Carpaccio van Rund                                                                  € 12,50


Heerlijke Rundscarpaccio, geserveerd met

verse Basilicum en Parmezaanse Kaas

 

 

Een Voorgerecht kan als Hoofdgerecht (grotere Portie) genomen worden, mits een kleine opleg :        € 6,00